Ce poate face Desirial® pentru tine?

desirial vivancy orange copyCum se pot ameliora durerile femeilor care suferă de tulburări vulvo-vaginale, printr-o injectare cu acid hialuronic?

Injectările cu acid hialuronic se efectuează direct în țesuturile din zona vulvo-vaginală, pentru a contribui eficient la hidratarea acestora. Acest tip de injectare exercită o presiune mecanică asupra celulelor mucoasei vulvo-vaginale, crescându-le indirect activitatea, ceea ce duce la sinteza fibrelor de elastină și colagen, pentru a îmbunătăți calitatea mucoasei vulvo-vaginale.

desirial vivancy orange copyCare sunt consecințele procesului natural de îmbătrânire asupra mucoasei vaginale?

Organele genitale feminine – la fel ca toate organele corpului uman – nu sunt imunizate împotriva trecerii timpului. În timpul menopauzei, țesuturile zonei vulvare sunt deosebit de afectate de scăderea producției de estrogen.

Fără estrogen, mucoasa vaginală se subțiază și se usucă, devenind mai slabă. Vaginul devine mai puțin suplu și mai puțin elastic. Mecanismele sale de protecție naturală nu mai sunt la fel de eficace, iar riscul infecțiilor vaginale crește. Ca rezultat, disconfortul  și modificarea mucoasei vulvo-vaginale pot avea un efect negativ asupra calității vieții de zi cu zi.

Aceste simptome sunt provocate, de obicei, de pierderea elasticității mucoasei și apariției procesului de menopauză. Dar și femeile tinere pot fi afectate de astfel de simptome.

desirial vivancy orange copyCe tip de medic specialist ar trebui să consult pentru a obține acest tratament?

Orice medic specializat în ginecologia reconstructivă și funcțională. Injectările cu DESIRIAL® și/sau DESIRIAL® PLUS trebuie să fie efectuate într-un cabinet, de către un medic autorizat și specializat, cu o bună cunoaștere a zonei care urmează a fi tratată și cu experiență în tehnica de injectare cu fillere dermice.

desirial vivancy orange copyÎn ce constă procedura?

Înainte de fiecare injectare cu DESIRIAL® și/sau DESIRIAL® PLUS este necesar să se folosească un anestezic local, care să asigure un tratament eficient și fără durere.

DESIRIAL® se injectează în mod normal în zona vulvară și la intrarea în vagin. Medicul specialist va folosi un ac foarte fin, făcând posibilă injectarea produsului foarte superficial, chiar sub țesutul mucos, care astfel va fi rehidratat.

Medicul va injecta DESIRIAL® PLUS doar sub dermul labiilor mari. O canulă mica se va utiliza pentru a răspândi gelul cu acid hialuronic fără a provoca deteriorări la nivelul zonei intime. Procedura durează aproximativ 20 de minute.

desirial vivancy orange copyCare este rezultatul final?

Produsele DESIRIAL® și DESIRIAL® PLUS păstrează feminitatea, ajută la diminuarea uscăciunii vaginale și au capacitatea de a consolida hidratarea, putând fi folosite pentru a restructura partea corpului în care simțiți disconfort. Mucoasa devine mai puțin sensibilă la inflamație, iar simptomele asociate se reduc. De asemenea, scad durerea vulvară, iritația și mâncărimea. Îmbunătățirea și menținerea calității vieții dumneavoastră este un beneficiu important al tratamentului cu DESIRIAL® și ar trebui să vă bucurați de efectele lui imediat.
Pentru a garanta un rezultat optim și de lungă durată, sunt necesare sesiuni suplimentare de injectare a acidului hialuronic în zona intimă. În urma consultației, medicul dumneavoastră vă va recomanda tratamentul care vi se potrivește. Adresați-vă cu încredere medicului dumneavoastră sau firmei de distribuție, pentru informații suplimentare cu privire la gama DESIRIAL® și pentru a vă programa la tratament.

REZULTATE DEMONSTRATE CLINIC

%

%

desirial vivancy orange copyDupă 6 luni de tratament cu DESIRIAL®, calitatea vieții a fost îmbunătățită/foarte îmbunătățită pentru 94% dintre femei.

desirial vivancy orange copyDupă 6 luni de tratament cu DESIRIAL® PLUS, calitatea vieții a fost îmbunătățită/foarte îmbunătățită pentru 93% dintre femei.


desirial vivancy orange copyExistă contraindicații?

  • femei gravide sau care alăptează
  • zonele care prezintă semne de inflamație clinică și/sau infecție virală (papilloma, herpes), bacterigenă, fungică (afte) și/sau paciente tratate pentru astfel de patologii
  • paciente cu hipersensibilitate cunoscută la unul dintre componentele produsului (acid hialuronic)

Este foarte important să îi menționați medicului dumneavoastră istoricul patologic propriu (boli autoimune sau tratamentele pentru imunoterapie). Contraindicațiile menționate mai sus nu sunt exhaustive.

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Este necesară programarea unei consultații cu medicul dumneavoastră înainte de orice tratament cu produsele DESIRIAL® și DESIRIAL® PLUS.


desirial vivancy orange copyExistă efecte adverse?

În urma procedurii de injectare cu DESIRIAL® și DESIRIAL® PLUS, la fel ca după orice injectare cu acid hialuronic, pot să apară anumite reacții, cum ar fi: o ușoară umflare în zona injectată, vânătaie, mâncărime sau sensibilitate. Dar acestea trec în mod normal, în câteva zile. Orice efecte secundare care persistă mai mult de o săptămână (sau apariția oricărui alt efect advers) trebuie adus la cunoștință medicului dumneavoastră cât mai repede.