Tehnologia IPN-Like®

Desirial D-01

DESIRIAL® este prima gamă de hidrogeluri din lume, de origine non-animală, bio-resorbabilă, dezvoltată exclusiv pentru a menține sănătatea intimă a femeilor. Produsele DESIRIAL® sunt proiectate și fabricate în Franța, de către Laboratoires VIVACY®.

ACID HIALURONIC: ACȚIUNE DE HIDRATARE

Acidul hialuronic este o moleculă naturală, care se regăsește în corpul uman în special la nivelul pielii și mucoaselor. Principala caracteristică a acidului hialuronic este aceea de a reține de până la 1.000 de ori greutatea sa în apă, contribuind la hidratarea și tonusul țesuturilor în cauză.
Acidul hialuronic nu este permanent și este solubil în apă, prin urmare produsul trebuie să fie stabilizat – cross-linked. Acest proces efectuează o conexiune între molecule, conform tehnologiei patentate IPN-Like®, pentru a se obține un gel coeziv, a cărui remanență în țesut va fi mai mare. Drept urmare, DESIRIAL® hidratează timp de mai multe luni.

Laboratoires VIVACY® sunt specializate în medicina estetică și anti-îmbătrânire. Produsele DESIRIAL® sunt bazate pe tehnologia exclusivă și patentată IPN-LIKE®, cu acid hialuronic stabilizat și manitol (antioxidant).

TEHNOLOGIA IPN-LIKE®

Tehnologia unică IPN-Like® a fost patentată în 2007 de Laboratoires Vivacy® (Franța) și este folosită în gama STYLAGE® de fillere cu acid hialuronic, care îmbunătățesc aspectul și calitatea pielii, indiferent de vârsta și sexul pacientului.
Tehnologia IPN-Like® (InterPenetrated Cross-linked Networks) implică o întrepătrundere a 2 rețele monofazice cross-linked, pentru stabilizarea acidului hialuronic, conferind efecte terapeutice sigure, rezistență în fața degradării naturale și o remanență de durată în piele. Acest proces tehnologic performant de tratare a acidului face posibilă proiectarea unor fillere aplicabile în domeniile estetic și medical.

MANITOL (ANTIOXIDANT): ACȚIUNE DE PROTECȚIE

Manitolul este un antioxidant încorporat în produsele DESIRIAL®, care are rolul de a limita degradarea gelului imediat după injectare. Acesta înlătură preferențial radicalii liberi generați de pătrunderea acului sau canulă, în timpul injectării. Manitolul protejează acidul hialuronic în timpul primelor ore de la injectare.