Laboratoires VIVACY®

Desirial D-01

Laboratoires VIVACY® este specializat în proiectarea, producția și distribuția dispozitivelor medicale injectabile de înaltă calitate, care se folosesc în domeniul medicinii estetice, în special pentru anti-îmbătrânire.

COMPANIA

Fondată în 2007, compania a dobândit o expertiză recunoscută pe piețele internaționale prin intermediul produselor STYLAGE®, fillere dermice pe bază de acid hialuronic, care conțin antioxidanți naturali și îmbunătățesc aspectul și calitatea pielii, indiferent de vârsta și sexul pacientului.
Laboratorul nu creează doar fillere dermale anti-îmbătrânire STYLAGE®, ci și tehnologii utilizate în oftalmologie (I.SPACE®), reumatologie (KARTILAGE®) și ginecologie (DESIRIAL®), fiind recunoscută pentru expertiza sa în aceste domenii.
Întreaga gamă de produse este fabricată în Franța, în conformitate cu standardele europene și internaționale. Laboratorul se află în regiunea Haute-Savoie (Franța), aproape de granița cu Elveția. Și a devenit, în ultimii 10 ani, un centru de fabricație, cercetare și dezvoltare a produsului pe baza unor tehnologii avansate.

Produsele sunt bazate pe tehnologia patentată IPN-Like®, un proces unic pentru stabilizarea acidului hialuronic, care îi conferă acestuia un efect terapeutic sigur, rezistență în fața degradării naturale și o remanență de durată în pielea pacientului.

PRIORITATEA ABSOLUTĂ CALITATEA ȘI SIGURANȚA PRODUSELOR

Produsele DESIRIAL® și DESIRIAL® PLUS (care luptă cu deshidratarea vaginală și/sau vulvară, disconfortul și iritația din zona intimă) sunt fabricate în Franța, în Laboratoires VIVACY®. Acestea respectă standardele și reglementările europene aplicabile dispozitivelor medicale de Clasa a III-a și sunt destinate în mod special pentru a fi utilizate în domeniul ginecologiei.
Produsele DESIRIAL® sunt disposzitive medicale, produse injectabile ce au marcajul CE, în conformitate cu regulamentul aplicabil CE.
VIVACY® dorește întotdeauna să dezvolte produse inovatoare pe măsura așteptărilor pacienților și ale doctorilor, în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță, calitate și servicii oferite. Ca și producător, VIVACY® monitorizează fiecare etapă a producției.